LAKKTESZT | Catrice ICONails lakkok

Ma egy új termékcsaláddal ismerkedhetünk meg a Catrice ICONails lakkok személyében, melyet május végétől lehet elérni a boltokban. A Müllerben egy igazán jó kis akcióra is sikerült lecsapnom, ahol is kettes, egymáshoz illő párosításokban árulták a lakkokat egy áráért. Már mikor mentem, nem volt túl nagy a választék, mégis sikerült két db kettes csomagra is lecsapnom. :)


Kinézetre nagyon elegánsnak vélem a lakkokat, a felirat nem túl sok rajta és a tégla üvegüket praktikusan lehet tárolni. A fekete kupakjuk leszedhető, ami alatt egy kisebb kerek kupak rejtőzik, ami teljesen kézre áll. Az ecsetük lekerekített, ami személy szerint a kedvencem, nagyon precízen lehet velük dolgozni a körömágynál is. 
A lakkok acai olajat tartalmaznak, ami táplál és regenerál. Összességében elmondható róluk, hogy az állagukat könnyű kezelni, se nem túl sűrű, se nem túl híg. Gyorsan száradnak és nagyon nagyon szép fényesre.




 36 Ready To Grape Off! 
Nagyon sötét bordós, padlizsánlilás árnyalatú lakk, ami már egy rétegben is nagyon szépen fed, persze megszokásból minimum két réteget használok minden lakkból.




34 For The Berry First Time!
Málnarózsaszín, bogyószín árnyalata van, mely fényviszonyoktól függően hol pinkesebbnek hol lilásabbnak látszik. Igazi nyári lakk. Egy rétegben is fed, de megszokásból itt is ment rá a második réteg.




11. Go For Gold!
Nálam ez az árnyalat inkább a bronz kategóriába esik, vagy a barnás aranyba (van ilyen egyáltalán?). Két réteges, arany-ezüst shimmeres lakk, ami nagyon csíkozódik. A képeken még jobban látszik, mint élőben. Kár érte, mert egyébként gyönyörű árnyalat, csak hát azok a fránya csíkok. :/




 12 Creaming Of You
A kedvencem a négy közül talán ez a nude árnyalat, ami nekem egyébként picit halvány, ennek ellenére sokszor veszem elő. Nekem rögtön a vanília fagyi jut róla eszembe. Található benne egy nagyon halvány kékes shimmer is, amit nagyon nehezen lehet előcsalogatni, leginkább csak az üvegben látható. Sajnos foltozódik és három rétegre mindenképpen szükség van a tökéletes fedéshez.




Természetesen mani is készült a lakkokkal. Alapnak a nude lakkot használtam, amire a többi színt a nagyon gyakran használt dry brush technikával vittem fel. :)





Nektek hogy tetszenek? :)

Share this:

CONVERSATION

1 megjegyzés:

  1. Gyönyörű árnyalatok. Nekem a csíkozódás ellenére is a Go For Gold! a kedvencem. A drybrush mani is jó lett.Nekem is ez az egyik kedvenc technikám, mostanság gyakran előkerül. :)

    VálaszTörlés